Wat wij doen:

N

Leer meteen via de juiste manier muziek te maken

N

Veilig vanuit thuis

N

Hardstyle, Hardcore, House, Uptempo, and Techno

N

Volledige 1-op-1 live lessen volgen

Geen vooraf opgenomen Masterclasses!

N

Gratis Intakegesprek

N

Geen duur studio-apparatuur verreist

(Werk vanaf je laptop en met headphones)

N

Scherp geprijsd

N

Samen lessen volgen is mogelijk

Leer met je vriend/vriendin

Online Music production

Voor iedereen

Hi! Even voorstellen,

Mijn naam is Steven Tel, ook wel bekend als DJ Neroz. Met 15 jaar aan produceer ervaring en boekingen rond de hele wereld, kan ik zeggen dat ik het produceren goed onder de knie heb. Ik ben Neroz Productions begonnen omdat ik merk dat er veel potentiële artiesten zijn die maar niet verder komen of ontmoedigd worden door YouTube tutorials. 

Vanuit Neroz Productions garandeer ik dat elke student een unieke ervaring mee krijgt en maximale groei binnen een korte periode doorstaat. Of je nu zonder ervaring begint aan het produceren van muziek of als je verder wilt met het oppakken van lopende projecten, Neroz Productions biedt een breed scala aan diensten voor studenten van alle leeftijden.

Wij onderscheiden ons door te werken vanaf de basis, de focus op de student te leggen en niet te veel bezig te zijn met derde partij plugins. Wanneer een student de basis onder de knie heeft, kan hij/zij gaan kijken naar derde partij plugins. Daarnaast vinden wij het belangrijk om per week naar de progressie van de student te kijken en het meegegeven huiswerk na te kijken.

 

“Ik merk dat veel mensen YouTube tutorials lastig te volgen vinden en dat er vaak veel stappen worden overgeslagen, ik kan je daar bij helpen door intensief 1-op-1 samen met jou ervoor te gaan zitten.”

Steven Tel

Founder | Main Teacher, Neroz Productions

Wat onze studenten zeggen:

Steven heeft me binnen een paar uur over alle stenen muren heen geholpen waar ik als beginner/gevorderde producer al JAREN op vast zat! Hij is erg makkelijk te begrijpen met een duidelijke en beknopte lesmethode die ik als Engels sprekende artiest erg makkelijk te volgen vond.
Dennis Buursen

Zou dit zeker aanbevelen! Ik was een student van Steven (Neroz) voor enkele jaren. Hij leert je niet alleen hoe je specifieke geluiden moet produceren, maar hij helpt je ook je unieke stijl te ontwikkelen door constante en eerlijke feedback te geven. Als je een beginnende producer bent en meer wilt leren; dit is de man die je wilt benaderen.

Marc Nellen

De lesgever van Neroz Productions is de meest gepassioneerde persoon waar ik ooit mee heb gewerkt. Hij neemt geen genoegen met minder dan het beste! Zou het ten zeerste aanbevelen.

 

Mona Rose

Ik heb nog maar twee sessies gehad en mijn vaardigheden zijn enorm toegenomen. Ik zou het iedereen aanraden, of je nu een beginnende of gevorderde producer bent, neroz productions kan je helpen elk doel te bereiken. Zeer responsief, behulpzaam en makkelijk om mee te praten is ook een pluspunt, 5 van de 5 voor mij.

Lachlan Monahan

Boek je gratis intake les hier

Word de volgende succesvolle producer

Als DJ/producer wordt er tegenwoordig van je verwacht dat je muziek uitbrengt op Spotify. Anders is de kans veel minder groot dat je voor optredens gevraagd wordt.  Je kunt dit leren met behulp van Youtube en tutorials, maar vaak zie je dan door de bomen het bos niet meer. Directe 1-op-1 sessies die Neroz Productions aanbiedt, bespaart je een hele hoop tijd; je leert op de juiste manier wat je moet leren.

 Met welke software je werk is aan jou: we hebben voor alle bekende pakketten (Ableton, Cubase, FLstudio, Logic) . Dat geldt ook voor de muziekstijl waar je je op wilt focussen. Bij ons kun je o.a. de volgende elementen verwachten:

Waarom NEROZ PRODUCTIONs

Wij bieden directe 1-op-1 LIVE begeleiding in Online Muziek Productie. Mocht je tijdens de lessen vragen hebben, dan beantwoorden we die graag direct. Bekijk hieronder andere unieke voordelen die Neroz Productions te bieden heeft.

}

Begin binnen 3 dagen

Wij streven ernaar om op maat gemaakte lessen binnen 3 dagen in te plannen. 

z

Unieke samples

Op verzoek kan elke student op maat gemaakte voorbeelden krijgen om hem te helpen tijdens zijn leerproces.

Huiswerk

Afhankelijk van het gekozen pakket, kunnen leerlingen huiswerk ontvangen van Neroz Productions. Huiswerk dat voor de volgende les klaar moet zijn. 

Vooruitgang

Ons belangrijkste doel is om te richten op de vooruitgang van onze leerlingen. Samen zorgen we ervoor dat doelen worden gesteld en bereikt. 

Discord Groep

Studenten worden uitgenodigd voor een privé Discord groep. Op deze manier kan de student directe feedback krijgen

SATISFACTION GUARANTEED

}

Snel, veilig en vertrouwd

Wij streven ernaar uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.  Betalingen worden online gedaan via beveiligde verbindingen.

DAW's

Onze lessen worden momenteel aangeboden en zijn beperkt tot: FL Studio (Windows/Mac)

 

Meer DAW’s zullen in de toekomst ondersteund worden.

b

Vanuit de basis

Wij streven ernaar om iedereen te leren om de best mogelijke producer te worden. Wij geloven dat, als je eenmaal de basis VST’s die FL Studio te bieden heeft onder de knie hebt, je elke andere 3rd party VST onder de knie zult hebben.

\

Neem je lessen op

Elke student mag zijn/haar sessie bij Neroz Productions opnemen.

We zijn van plan om deze functie in de nabije toekomst te implementeren.

l

Platencontract

Met meer dan 15 jaar ervaring in de scene, heeft Neroz Productions een grote database van labels die altijd op zoek zijn naar nieuw talent.

Online Muziek Productie voor iedereen

We passen onze privé-lessen aan je persoonlijke behoeften aan. Of je nu een beginner of een gevorderde producer bent, met onze op maat gemaakte lessen is er altijd ruimte voor verbetering. Direct 1-op-1 werken met een leraar garandeert dat je gericht en constructief produceert. Via deze weg is het veel gemakkelijker om snel vooruitgang te boeken. 

Geen dure studiomonitoren? No problem!

Bezit je geen paar dure Adam of KRK luidsprekers? Geen nood! Wat als we je vertellen dat bepaalde tracks zoals ‘Bodyshock’ en ‘Pinsir’ oorspronkelijk gemaakt zijn op een laptop en een koptelefoon? Om muziekproductie te leren is een goede laptop en een fatsoenlijke koptelefoon voldoende om mee te beginnen!

Wat kun je o.a. leren?

 •  Alles over FL Studio (belangrijkste functies en plugins)
 • Leer hoe melodieën te maken met basis akkoordprogressies
 • Leer alles over de Mixer
 • Alles leren over Kicks, Screeches en andere elementen
 • Leer alles over Zang (behandeling, opname)
 • Leer alles over Equalizing
 • Leer alles over Mastering
 • Leer alles over Loudness, Compressors en Limiting
 • Leer alles over Saturatie
 • Alles over Reeverb
 • Leer alles over Volumeregeling
 • Leer alles over Sidechaining
 • Leer alles over Percussie
 • Alles op aanvraag

VIDEOCLIPS

7

Company name
VAT/KVK 
Adress
Contact

Neroz
57168350
Oldemarktseweg 79  8341SC Steenwijkerwold
Info@nerozproductions.com